Temel Hücre Kültür Teknikleri Eğitimi programı teorik ve pratik eğitim bölümlerinden oluşmaktadır. 5 gün sürecek eğitim sonunda katılımcıların, memeli hücrelerinin in vitro ortamda kültüre edilmesi ve bu hücreler üzerinde gerçekleştirilen sitotoksisite analizleri ile ilgili laboratuvar deneyimi kazanmaları amaçlanmaktadır. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Katılımcıların sağlık temelli bir bölümden mezun olmuş veya eğitimine devam ediyor olması, moleküler biyoloji bilgisine sahip olmaları eğitimin daha verimli ve yararlı geçmesini sağlayacaktır.

Eğitim içeriği:

1. Hücre Kültürü Laboratuvarı Kullanımı
  2. Hücre Kültürü Uygulama Alanları
  3. Hücre Açma, Pasajlama ve Dondurma
  4. Hücre sayımı
  5. Sitotoksisite Analizleri ve Sonuçların Yorumlanması

*Eğitim ücreti:
YTÜ Öğrenci / YTÜ Akademisyen: 500 TL / 1000 TL
Diğer Üniversite Öğrenci / Akademisyen: 1000 TL / 2500 TL
Diğer Katılımcılar: 5000 TL
*Eğitim hizmetlerinde belirtilen ücretlere %8 oranında KDV eklenecektir.

Not: Başvuru sayısına göre katılımcılar gruplara ayrılarak eğitim tarihleri belirlenecektir.
Başvuru için ad-soyad, kurum kimlik kartınız ve iletişim numaranızı hsevgi.varli@merklab.yildiz.edu.tr adresine mail olarak iletebilirsiniz.

Lütfen ücretinizi katılımınız onaylanmadan yatırmayınız.
Ödemenin Yapılacağı Birim: YTÜ Döner Sermaye İşletme Md. Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi,
Şube Kodu: 529, Hesap no: 1796586-5003 IBAN: TR970001000529017965865003
Not: Açıklama kısmına “İsim-Soyisim ve Merkez Laboratuvar Ücreti” şeklinde yazılmalıdır.